From Fedora Project Wiki
(Imported from MoinMoin)
 
m (1 revision(s))
(No difference)

Revision as of 16:32, 24 May 2008

Het Laatste Nieuws

Meer dan 1 Miljoen Gebruikers van Fedora Core 6 (Zod) (2007-01-08)

Fedora Core 6 is al zeker 1 miljoen keer geïnstalleerd wereldwijd, volgens onze statistieken . Een artikel is vandaag hierover verschenen op linux.com dat een gedetaileerdere beschrijving geeft. We zouden graag iedereen in de Fedora-gemeenschap willen bedanken voor hun medewerking en iedereen nogmaals uitnodigen om deel te nemen aan dit project.

Plannen vor Fedora 7 (2007-01-04)

Het Fedora Project is de volgende versie van Fedora aan het plannen. Volg de discussie over de voornaamste wijzigingen, richtdata en nieuwigheden . We nodigen iedereen van de gemeenschap uit om te helpen en actief te testen en ons op die wijze feedback te geven voor de huidige development release. Laten we Fedora 7 de beste versie tot op heden maken!.

Live CD Vrijgegeven (2006-12-22)

De eerste officiële Fedora live CD is vrijgegeven. Deze live CD is gebaseerd op pakketten van Fedora Core 6 (bijnaam "Zod") en de collectie pakketen van Fedora Extras en is als dusdanig 100% vrije software. Voor meer informatie, lees de aankondiging .

Aankondiging: FUDCon Boston 2007 (2006-12-20)

Op vrijdag, 2 februari 2007, zullen Fedora enthousiastelingen samenkomen in Boston University voor de jaarlijkse FUDCon. Voor meer informatie, lees de aankondiging .

Red Hat Magazine

Vanaf september 2006 zal het Red Hat Magazine in een nieuw formaat verschijnen - RSS - in de plaats van een maandelijkse editie. Zie RSS how-to: Get your feed on voor meer informatie.

Ander nieuws