Nl NL/Nieuws

From FedoraProject

< Nl NL(Difference between revisions)
Jump to: navigation, search
(Imported from MoinMoin)
 
(marked old, may be deleted)
(One intermediate revision by one user not shown)
Line 1: Line 1:
 +
{{old}}
 
= Het Laatste Nieuws =
 
= Het Laatste Nieuws =
  

Revision as of 01:42, 24 January 2009

Important.png
Old page
This page has been marked as "old", and likely contains content that is irrelevant or incorrect. If you can, please update this page. This page will be deleted if action is not taken.

Contents

Het Laatste Nieuws

Meer dan 1 Miljoen Gebruikers van Fedora Core 6 (Zod) (2007-01-08)

Fedora Core 6 is al zeker 1 miljoen keer geïnstalleerd wereldwijd, volgens onze statistieken . Een artikel is vandaag hierover verschenen op linux.com dat een gedetaileerdere beschrijving geeft. We zouden graag iedereen in de Fedora-gemeenschap willen bedanken voor hun medewerking en iedereen nogmaals uitnodigen om deel te nemen aan dit project.

Plannen vor Fedora 7 (2007-01-04)

Het Fedora Project is de volgende versie van Fedora aan het plannen. Volg de discussie over de voornaamste wijzigingen, richtdata en nieuwigheden . We nodigen iedereen van de gemeenschap uit om te helpen en actief te testen en ons op die wijze feedback te geven voor de huidige development release. Laten we Fedora 7 de beste versie tot op heden maken!.

Live CD Vrijgegeven (2006-12-22)

De eerste officiële Fedora live CD is vrijgegeven. Deze live CD is gebaseerd op pakketten van Fedora Core 6 (bijnaam "Zod") en de collectie pakketen van Fedora Extras en is als dusdanig 100% vrije software. Voor meer informatie, lees de aankondiging .

Aankondiging: FUDCon Boston 2007 (2006-12-20)

Op vrijdag, 2 februari 2007, zullen Fedora enthousiastelingen samenkomen in Boston University voor de jaarlijkse FUDCon. Voor meer informatie, lees de aankondiging .

Red Hat Magazine

Vanaf september 2006 zal het Red Hat Magazine in een nieuw formaat verschijnen - RSS - in de plaats van een maandelijkse editie. Zie RSS how-to: Get your feed on voor meer informatie.

Ander nieuws