From Fedora Project Wiki

< Websites‎ | Join

m
(translated personal information caution)
Line 5: Line 5:
 
Als u wil meehelpen met dit project, neem dan deze stappen:
 
Als u wil meehelpen met dit project, neem dan deze stappen:
  
{{admon/important|Personal Information|Fedora is a very visible and transparent project, which means that its mailing lists are archived and mirrored in many places on the internet outside of our control. Please use caution when sharing personal information with Fedora on a mailing list, because it is not possible for us to remove any postings from the wider Internet universe after they are sent. For more details, please refer to [https://fedoraproject.org/wiki/Legal/PrivacyPolicy Fedora's Privacy Policy].}}
+
{{admon/important|Persoonlijke Informatie|Fedora is een zeer zichtbaar en transparant project. Dat betekent dat haar mailinglists worden gearchiveerd en op vele plaatsen van het internet buiten onze controle wordt gemirrord. Wees alstublieft voorzichtig met het delen van persoonlijke informatie met Fedora op een mailinglist. Het is voor ons '''niet''' mogelijk om welk bericht dan ook te verwijderen van het wijde Internet Universum nadat berichten zijn verzonden. Voor verdere details, lees aandachtig [https://fedoraproject.org/wiki/Legal/PrivacyPolicy Fedora's Privacy Policy].}}
  
 
# Geeft u op voor de  [https://www.redhat.com/mailman/listinfo/fedora-websites-list fedora-websites-list]  mailing list.
 
# Geeft u op voor de  [https://www.redhat.com/mailman/listinfo/fedora-websites-list fedora-websites-list]  mailing list.

Revision as of 13:40, 11 November 2011

Artwork DesignService fedorawebsitesbanner 3.png

Meehelpen met het Fedora Websites Project

Als u wil meehelpen met dit project, neem dan deze stappen:

Important.png
Persoonlijke Informatie
Fedora is een zeer zichtbaar en transparant project. Dat betekent dat haar mailinglists worden gearchiveerd en op vele plaatsen van het internet buiten onze controle wordt gemirrord. Wees alstublieft voorzichtig met het delen van persoonlijke informatie met Fedora op een mailinglist. Het is voor ons niet mogelijk om welk bericht dan ook te verwijderen van het wijde Internet Universum nadat berichten zijn verzonden. Voor verdere details, lees aandachtig Fedora's Privacy Policy.
  1. Geeft u op voor de fedora-websites-list mailing list.
  2. Indien u dat nog niet hebt, maak een Fedoraproject account aan en teken de Contributor License Agreement via Fedora Account System (kortweg FAS).
  3. Het is belangrijk dat u de Wiki Bewerken] pagina goed doorleest en de richtlijnen goed hanteert.
  4. Stuur een zelf-introductie email met wat informatie over uw ervarenheid en kunne naar de fedora-websites-list (Dit niet vergeten!)
  5. Neem deel aan de geregeld gehouden meetings
  6. Als u eenmaal gewend bent met en aan het team en aan enkele dingen hebt meegewerkt, verzoek sponsorschap door u aan te melden bij de 'web' groep in de Fedora Account System.
Idea.png
Het heeft geen zin sponsorschap aan te vragen in de 'web' groep vòòrdat u zichzelf hebt voorgesteld en met enkele dingen hebt meegeholpen.

Bent u meer geïnteresseerd in het vertalen van deze wiki? Meldt u dan aan bij het Dutch Translation Team en tevens op die pagina punt 4 goed door.