FedoraProject:Translating/sq

From FedoraProject

Jump to: navigation, search

Contents

Hapi 1: Gjej versionin English ne kete faqe


Anglishtja është gjuha bazë për Fedora Project wiki.(shiko #Handling translations without an English version.)

Nëse ka tashmë një template gjuhë në krye të kësaj faqe, kliko [edit] në anën e djathtë të kutisë gjuhës dhe filloni në hapin e 4, në të kundërtën, vazhdoni me hapin e 2.

Hapi 2: Shtoni gjuhen tek faqia English

Ndryshoni faqen english ,ne krye te saj shtoni {{autolang}}: --(UTC){{autolang|base=yes}}

Hapi 3: Krijo gjuhen per faqenHapi 4: Shtoni gjuhën tuaj në faqe


Shkoni tek kutia edit , klikoni mbi te , pastaj do tju shfaqet dicka e ngjashme me kete {{lang|en|page=Base page name}} Teksti ndemjet lang dhe page eshte kodi i gjuhes .Gjuha shqipe e ka sq ,Shembull: {{lang|sq|page=Fedora}} ,sapo shtuam gjuhen shqipe ne faqe.