From Fedora Project Wiki

< Websites‎ | Join

(New page: {{header|websites}} = Joining the Fedora Websites Project = If you're interested in helping with this effort, please complete the following steps: # Join the [https://www.redhat.com/mail...)
 
(Meehelpen met het Fedora Websites Project: update)
(11 intermediate revisions by the same user not shown)
Line 1: Line 1:
 +
{{autolang}}
 
{{header|websites}}
 
{{header|websites}}
= Joining the Fedora Websites Project =
+
= Meehelpen met het Fedora Websites Project =
  
If you're interested in helping with this effort, please complete the following steps:
+
Als u wilt meehelpen met dit project, neem dan deze stappen:
  
# Join the [https://www.redhat.com/mailman/listinfo/fedora-websites-list fedora-websites-list]  mailing list.
+
{{admon/important|Persoonlijke Informatie|Fedora is een zeer zichtbaar en transparant project. Dat betekent dat haar mailinglists worden gearchiveerd en op vele plaatsen van het internet buiten onze controle wordt gemirrord. Wees alstublieft voorzichtig met het delen van persoonlijke informatie met Fedora op een mailinglist. Het is voor ons '''niet''' mogelijk om welk bericht dan ook te verwijderen van het wijde Internet Universum nadat berichten zijn verzonden. Voor verdere details, lees aandachtig [http://fedoraproject.org/wiki/Legal/PrivacyPolicy Fedora's Privacy Policy].}}
# Establish an account and sign the Contributor License Agreement through the [[Infrastructure/AccountSystem|  Fedora Account System]].
 
# Review the [[WikiEditing | wiki editing]] page to understand the wiki guidelines.
 
# Send a self-introduction email with some notes about your experience and skill level to fedora-websites-list ('''Don't forget this!''')
 
# Participate in the regular [[Websites/Meetings|meetings]]
 
# Once you have gotten familiar with the team and have contributed some, request sponsorship by applying to the 'web' group in the [[Infrastructure/AccountSystem|Fedora Account System]].
 
  
{{Admon/tip | You do not need to request sponsorship in the 'web' group until after you have introduced yourself and begun contributing.}}
+
# Geeft u op voor de  [http://www.redhat.com/mailman/listinfo/fedora-websites-list fedora-websites-list]  mailing list.
 +
# Indien u dat nog niet hebt, maak een Fedoraproject account aan en teken de Contributor License Agreement via [[Infrastructure/AccountSystem| Fedora Account System]] (kortweg FAS).
 +
# Het is belangrijk dat u de [http://fedoraproject.org/wiki/Help:Editing/nl Wiki Bewerken]] pagina goed doorleest en de richtlijnen goed hanteert.
 +
# Stuur een zelf-introductie email met wat informatie over uw ervarenheid en kunne naar de fedora [mailto:websites@lists.fedoraproject.org websites list] ('''dit alstublieft niet vergeten!''')
 +
# Neem deel aan de geregeld gehouden [[Websites/Meetings|meetings]]
 +
# Als u eenmaal gewend bent met en aan het team en aan enkele dingen hebt meegewerkt, verzoek sponsorschap door u aan te melden bij de 'web' groep in de [[Infrastructure/AccountSystem|Fedora Account System]].
 +
# Op een zeker moment zult u verzocht worden u aan te melden voor sponsorschap bij de 'gitfedora-web' groep, wat u zult toestaan bijdragen te leveren aan de [http://git.fedorahosted.org/git/?p=fedora-web.git fedora-web repository] (waar de website source code staat).
  
Interested in translating pages of this wiki? See the [[Languages]] page!
+
{{Admon/tip | Het heeft geen zin sponsorschap aan te vragen in de 'web' groep vòòrdat u zichzelf hebt voorgesteld en met enkele dingen hebt meegeholpen.}}
 +
 
 +
Bent u meer geïnteresseerd in het vertalen van deze wiki? Meldt u dan aan bij het [[L10N/Teams/Dutch | Dutch Translation Team]] en tevens op die pagina punt 4 goed door.
  
 
[[Category:Websites]]
 
[[Category:Websites]]
 +
[[Category:Dutch Team]]

Revision as of 19:31, 29 January 2012

Artwork DesignService fedorawebsitesbanner 3.png

Meehelpen met het Fedora Websites Project

Als u wilt meehelpen met dit project, neem dan deze stappen:

Important.png
Persoonlijke Informatie
Fedora is een zeer zichtbaar en transparant project. Dat betekent dat haar mailinglists worden gearchiveerd en op vele plaatsen van het internet buiten onze controle wordt gemirrord. Wees alstublieft voorzichtig met het delen van persoonlijke informatie met Fedora op een mailinglist. Het is voor ons niet mogelijk om welk bericht dan ook te verwijderen van het wijde Internet Universum nadat berichten zijn verzonden. Voor verdere details, lees aandachtig Fedora's Privacy Policy.
  1. Geeft u op voor de fedora-websites-list mailing list.
  2. Indien u dat nog niet hebt, maak een Fedoraproject account aan en teken de Contributor License Agreement via Fedora Account System (kortweg FAS).
  3. Het is belangrijk dat u de Wiki Bewerken] pagina goed doorleest en de richtlijnen goed hanteert.
  4. Stuur een zelf-introductie email met wat informatie over uw ervarenheid en kunne naar de fedora websites list (dit alstublieft niet vergeten!)
  5. Neem deel aan de geregeld gehouden meetings
  6. Als u eenmaal gewend bent met en aan het team en aan enkele dingen hebt meegewerkt, verzoek sponsorschap door u aan te melden bij de 'web' groep in de Fedora Account System.
  7. Op een zeker moment zult u verzocht worden u aan te melden voor sponsorschap bij de 'gitfedora-web' groep, wat u zult toestaan bijdragen te leveren aan de fedora-web repository (waar de website source code staat).
Idea.png
Het heeft geen zin sponsorschap aan te vragen in de 'web' groep vòòrdat u zichzelf hebt voorgesteld en met enkele dingen hebt meegeholpen.

Bent u meer geïnteresseerd in het vertalen van deze wiki? Meldt u dan aan bij het Dutch Translation Team en tevens op die pagina punt 4 goed door.