From Fedora Project Wiki
Artwork ArtTeamProjects WikiDesign ArtTeamN1.png


Despre noi

Echipa de design Fedora este agenția de design a Fedora. Oferim operele de artă, experiența utilizatorilor, utilitatea și serviciile de proiectare generală pentru proiectul Fedora.

Obiectivele actuale ale echipei noastre:

  • Template and Automate - Generarea de șabloane, standarde și automatizări acolo unde este posibil pentru o producție de artă mai eficientă și consistentă.
  • Creșterea concentrației pe UX / utilizabilitate - Creșterea cantității de UX și a utilității pe care o oferim proiectului Fedora, atât prin utilizarea mai eficientă a timpului curent al designerului, cât și printr-o mai bună recrutare a membrilor echipei UX / utilizator și o mai bună documentare de sarcini și procese UX / utilizabilitate.
  • FLOSS Educational Tool Outreach - Continuați să utilizați aceleași instrumente de creație gratuite și open source disponibile în Fedora pentru a proiecta pentru Fedora și pentru a crește și îmbunătăți schimbul de cunoștințe cu comunitatea generală FLOSS.
  • Priorități clare - Să se străduiască să fie mai selectiv în privința focusului nostru de echipă și să stabilească priorități clare astfel încât lucrurile cele mai importante pentru Fedora să se facă într-o manieră oportună și organizată.


Un nou site Web Fedora Labs

Crearea insignei Fedora

Anaconda Re-do

Membrii echipei de proiectare au ajutat la reproiectarea procesului de instalare / configurare a Fedora folosind software-ul Anaconda. Contribuțiile lor au inclus mockups, storyboards / anaconda / comic / anaconda-comic_1.png benzi desenate și teste de utilizare. Membrii continuă să fie implicați, deoarece se fac îmbunătățiri procesului și software-ului. Mai multe detalii pot fi găsite la pagina dedicată wiki.

Imagine de fundal pentru eliberarea Fedora

Fiecare versiune de Fedora primește un tapet de fundal nou implicit revigorant. Echipa de design Fedora brainstorms idei și iterează prin diferite proiecte până la finalizarea designului tapetului final. Exemple:


Resursele de fundal

Imagini de Fundal Fedora

Fiecare lansare Fedora include o colecție de imagini de fundal selectate, contribuite de comunitatea Fedora. Există un proces de depunere și evaluare gestionat de echipa de proiectare. Imaginile de fundal selectate finale sunt distribuite cu versiunea pentru toată lumea să o utilizeze pe desktop-urile lor.


Arhive de proiect

Proiectele și eforturile vechi sunt mutate periodic în pagina noastră Project Archive.


Solicitați ajutor pentru proiectare

Echipa de proiectare oferă următoarele servicii echipelor Fedora, evenimentelor Fedora, aplicațiilor și site-urilor de infrastructură Fedora și proiectelor pentru care Fedora este în amonte:


Programul sarcinilor echipei

Întâlniri

Întâlniri săptămânale

Avem întâlniri bi-săptămânale pentru a examina biletele, a discuta, a recupera munca și pentru a obține feedback și o direcție în echipă. Vino opriți-vă și întâlniți-i pe toți dacă sunteți interesați să începeți cu echipa noastră! Avem două întâlniri pentru a permite tuturor celor din echipă să facă o întâlnire din cauza naturii noastre globale. Pentru a vedea ce moment este întâlnirea din această săptămână, vă rugăm să verificați calendarul nostru!


Minute de întâlnire

Minutele de întâlnire sunt capturate utilizând întâlnirea și pot fi vizionate prin møte website. Unele întâlniri 2010/2011 sunt, de asemenea, arhivate în acest wiki.


Resurse

HowTos

Arhive