Ro RO/Ştiri

From FedoraProject

< Ro RO(Difference between revisions)
Jump to: navigation, search
(Imported from MoinMoin)
 
m (1 revision(s))
 

Latest revision as of 16:34, 24 May 2008

Contents

[edit] Ultimele ştiri

[edit] Anunţăm Fedora 8 Test 3 (7.92) (4 octombrie 2007)

Proiectul Fedora este bucuros să anunţe Fedora 8 Test 3 (7.92)!

Test 3 este pentru utilizatorii de „beta”. Chiar şi aşa ar trebui să avem parte de cât mai multă implicare din partea comunităţii pentru a testa noile caracteristici şi pentru a elimina defectele ! Descărcaţi F8test3 acum ca un DVD complet sau ca o imagine Live, încercaţi-l şi ajutaţi-ne să facem Fedora 8 cât mai bun.

Pentru mai multe informaţii, citiţi Notele asupra ediţiei .

[edit] Anunţăm Fedora 8 Test 2 (7.91) (13 septembrie 2007)

Proiectul Fedora este bucuros să anunţe Fedora 8 Test 2 (7.91)!

Test 2 este pentru utilizatorii „beta”. E momentul când avem mai multe caracteristici noi în faza de test aşa că e important să primim cât mai multe reacţii de la cei care folosesc această ediţie. Aşa că vă invităm să ne ajutaţi să facem Fedora 8 mai bună ca oricând!

Pentru mai multe informaţii, vedeţi F8Test2/ReleaseNotes

[edit] Anunţăm Fedora 7 (Moonshine) (31 mai 2007)

Proiectul Fedora este bucuros să anunţe lansarea ediţiei finale a Fedorei 7 (Moonshine)!

Fedora 7 este prima ediţie în care dezvoltarea s-a produs 101% în comunitate. Cum? Tot codul a fost unificat într-un singur depozit extern. De ce? Pentru a păstra calitatea distribuţiei şi pentru a permite mai multor dezvoltatori să lucreze direct cu codul şi să îmbunătăţească cele peste 7500 de pachete.

Pentru mai multe informaţii vedeţi articolul în engleză de la https://www.redhat.com/archives/fedora-announce-list/2007-May/msg00009.html

[edit] Fedora 7 -- ce, când şi de ce (8 mai 2007)

Următoarea versiune de Fedora va fi lansată pe 31 mai. Se va numi „Fedora 7” -- nu „Fedora Core 7”. E cea mai ambiţioasă ediţie de Fedora la care am lucrat şi sper că atunci când ne vom uita înapoi la Fedora 7, peste un an, doi, deciziile pe care le-am luat pentru această ediţie să se dovedească mai importante decât orice am făcut în Fedora de la începutul proiectului.

Pe scurt: „Fedora 7 va îmbunătăţi felul în care vor fi făcute toate ediţiile viitoare de Fedora.”

Citiţi mai multe (în engleză) la https://www.redhat.com/archives/fedora-announce-list/2007-May/msg00002.html

[edit] Trimiteţi-ne profilul dumneavoastră hardware

Dacă vă gândiţi la o modalitate simplă de a contribui la proiectul Fedora, iată şansa dumneavoastră. Arătaţi-ne pe ce hardware rulaţi Fedora. Acest lucru va ajuta proiectul să-şi concentreze eforturile de dezvoltare şi să facă mai mult hardware să meargă mai bine cu Fedora şi Linux în general. Citiţi şi anunţul pentru mai multe detalii. Vă mulţumim.

[edit] Alte ştiri