From Fedora Project Wiki

Ultimele ştiri

Anunţăm Fedora 8 Test 3 (7.92) (4 octombrie 2007)

Proiectul Fedora este bucuros să anunţe Fedora 8 Test 3 (7.92)!

Test 3 este pentru utilizatorii de „beta”. Chiar şi aşa ar trebui să avem parte de cât mai multă implicare din partea comunităţii pentru a testa noile caracteristici şi pentru a elimina defectele ! Descărcaţi F8test3 acum ca un DVD complet sau ca o imagine Live, încercaţi-l şi ajutaţi-ne să facem Fedora 8 cât mai bun.

Pentru mai multe informaţii, citiţi Notele asupra ediţiei .

Anunţăm Fedora 8 Test 2 (7.91) (13 septembrie 2007)

Proiectul Fedora este bucuros să anunţe Fedora 8 Test 2 (7.91)!

Test 2 este pentru utilizatorii „beta”. E momentul când avem mai multe caracteristici noi în faza de test aşa că e important să primim cât mai multe reacţii de la cei care folosesc această ediţie. Aşa că vă invităm să ne ajutaţi să facem Fedora 8 mai bună ca oricând!

Pentru mai multe informaţii, vedeţi F8Test2/ReleaseNotes

Anunţăm Fedora 7 (Moonshine) (31 mai 2007)

Proiectul Fedora este bucuros să anunţe lansarea ediţiei finale a Fedorei 7 (Moonshine)!

Fedora 7 este prima ediţie în care dezvoltarea s-a produs 101% în comunitate. Cum? Tot codul a fost unificat într-un singur depozit extern. De ce? Pentru a păstra calitatea distribuţiei şi pentru a permite mai multor dezvoltatori să lucreze direct cu codul şi să îmbunătăţească cele peste 7500 de pachete.

Pentru mai multe informaţii vedeţi articolul în engleză de la https://www.redhat.com/archives/fedora-announce-list/2007-May/msg00009.html

Fedora 7 -- ce, când şi de ce (8 mai 2007)

Următoarea versiune de Fedora va fi lansată pe 31 mai. Se va numi „Fedora 7” -- nu „Fedora Core 7”. E cea mai ambiţioasă ediţie de Fedora la care am lucrat şi sper că atunci când ne vom uita înapoi la Fedora 7, peste un an, doi, deciziile pe care le-am luat pentru această ediţie să se dovedească mai importante decât orice am făcut în Fedora de la începutul proiectului.

Pe scurt: „Fedora 7 va îmbunătăţi felul în care vor fi făcute toate ediţiile viitoare de Fedora.”

Citiţi mai multe (în engleză) la https://www.redhat.com/archives/fedora-announce-list/2007-May/msg00002.html

Trimiteţi-ne profilul dumneavoastră hardware

Dacă vă gândiţi la o modalitate simplă de a contribui la proiectul Fedora, iată şansa dumneavoastră. Arătaţi-ne pe ce hardware rulaţi Fedora. Acest lucru va ajuta proiectul să-şi concentreze eforturile de dezvoltare şi să facă mai mult hardware să meargă mai bine cu Fedora şi Linux în general. Citiţi şi anunţul pentru mai multe detalii. Vă mulţumim.

Alte ştiri