From Fedora Project Wiki


Canalul principal de comunicare pentru echipa fedora-art este mailing list.

Pentru feedback mai rapid, mulți membri activi ai echipei de design participă și ei la IRC la#fedora-art and #fedora-design on irc.freenode.net.

A se vedea pagina de comunicați pentru toate detaliile despre modul în care comunică echipa de proiectare.

Prezentare generală

Echipa Fedora de Design este grupul de proiectare al proiectului Fedora. Interesele noastre nu sunt numai în crearea graficelor pentru a fi utilizate de comunitatea Fedora, ci și în susținerea utilizării instrumentelor creative care fac parte din Fedora.

Cum să vă alăturați

Deși arhivarea rapoartelor de erori și furnizarea de feedback sunt extrem de valoroase, avem nevoie și de ajutor pentru proiectele noastre active. Dacă doriți să contribuiți, completați următorii pași:

Noțiuni de bază

Să ne cunoaștem.

Informații personale
Fedora este un proiect foarte vizibil și transparent, ceea ce înseamnă că listele sale de corespondență sunt arhivate și reflectate în multe locuri de pe internet în afara controlului nostru. Vă rugăm să aveți grijă atunci când partajați informații personale cu Fedora pe o listă de corespondență, deoarece nu este posibil pentru noi să eliminăm orice postări din universul mai larg al Internetului după ce acestea sunt trimise. Pentru mai multe detalii, vă rugăm să consultațiFedora's Privacy Policy.
 1. Alătură-te mailing list.
 2. Introduceți-vă pe lista de corespondență; vorbiți despre experiența și interesele dvs. în materie de artă / design, așa că vom ști cu ce fel de sarcini de proiectare vă poate interesa.# Sign up for a Fedora Account, you'll need it later!
 3. Completeaza Fedora Project Contributor Agreement (FPCA)

prin Account System . Acest lucru vă va asigura că contribuțiile pe care le faceți sunt licențiate corespunzător!

 1. Finalizați o mică sarcină pentru a vă alătura echipei. Pentru a găsi ceva la care să lucrați, puteți face oricare dintre următoarele:

listele insignelor Fedora].

  • Trimiteți un e-mail mailing list să i se atribuie o sarcină.
  • Notă: Recomandăm cu siguranță celor care încep cu echipa noastră să caute sarcini care nu sunt legate de pictograme. Proiectele cu icoane reprezintă poveri și provocări suplimentare cu care nu vrem să aveți de-a face cu abia la început! Același lucru este valabil și pentru logo-uri
 1. După ce ați finalizat o schiță inițială a sarcinii de proiectare, trimiteți-o la mailing list pentru feedback și aprobare.
 2. Odată ce proiectul dvs. este aprobat, trimiteți un mesaj către lista de corespondență a echipei de proiectare solicitând o invitație grupului de echipă de proiectare. Furnizați numele de utilizator al contului Fedora, astfel încât să vă putem adăuga.
 3. Adăugați-vă la Lista colaboratorilor .

După ce ați parcurs acești pași, puteți începe să contribuiți la un proiect ca membru cu drepturi depline al echipei de proiectare. Cele mai multe trimiteri sunt postate pe wiki sau prin CVS. Întrebările pot fi adresate și sugestiile oferite prin trimiterea lor la IRC sau server de listă. De asemenea, puteți vizita # fedora-design sau # fedora-site-uri web pe freenode pentru a cere ajutor.


Canale de comunicare Fedora Design Team

Listă de email-uri

Locul pentru discutarea problemelor legate de echipa de design Fedora este mailing list. Puteți urmări această listă folosind gmane.

IRC

Puteți conversa în direct cu alți membri ai echipei de design în canalul #fedora-art sau #fedora-design de pe freenode .

Site-uri Hangout comunitare

Feeds

Resurse

 • Fedora Logo - Informații despre sigla Fedora, inclusiv ghiduri de utilizare.
 • MarketingCollateral - Materiale de marketing, cum ar fi bannere, postere etc. - lucrări de artă pentru aplicații fizice practice.
 • PromoBanners - Bannere promoționale și sursele acestora, utilizate pentru sistemul de bannere fedoraproject.org. Vă rugăm să nu ezitați să le utilizați pentru a promova Fedora pe propriul site sau blog.
 • Widgets - Widget-uri web / interfață utilizator specifice Fedora.
 • Theming Overview - Documentare tematică.
 • Bluecurve Icon Theme -

Bluecurve este tema pictogramei Fedora; este licențiată GPL și este disponibilă o sursă de artă SVG.

O nouă temă de pictograme care vizează înlocuirea Bluecurve pentru Fedora.

Materii prime create de echipa de artă pentru utilizare în garanția Fedora. Fotografii, ilustrații și multe altele.

Totul pentru rularea procesului suplimentar de tapet References: