From Fedora Project Wiki


Warning.png
This is a page that describes policies of the Fedora Project.
For policy pages, accuracy and clarity are important. You are encouraged to edit the wiki to improve it. If you have any substantive changes to make to this page, use the talk page to discuss the changes with other page maintainers. Do this before making the changes.
Shortcut:
FP:LANG

Pasul 1: Găsiţi versiunea în limba engleză a paginii

Limba engleză este limba de baza pentru wiki Fedora Project, deci nu trebuie să fie o versiune în limba engleză a paginii la care lucraţi. (Dacă nu există o versiune în limba engleză a paginii la care lucraţi, a se vedea # Manipularea traduceri fără o versiunea în limba engleză.)

Dacă există deja un şablon limbă în partea de sus a paginii, faceţi clic pe <nowiki> [edit] </ nowiki> pe partea dreaptă a casetei de limbă şi pentru a trece la pasul 4; în caz contrar, continuaţi cu pasul 2.

Manipularea traducerilor fără o versiune în limba engleză

Dacă pagina creată nu are o versiune în limba engleză, creaţi o nouă pagină pentru versiunea în limba engleză, adăugaţi şablon {{autolang}} astfel cum este menţionat mai sus, şi apoi adăugaţi şablon {{needs english}}. Prezentul steagul va pagina de care au nevoie de o traducere în engleză, precum şi crearea unei pagini de bază.